HAJDU AQ 10F felsős elektromos vízmelegítő, zártrendszerű forróvíztárló a Hajdu gyártótól. Kompakt méret, felső elhelyezhetőséggel és alsó kifolyással. Korrózió elleni védelemmel és aktív magnézium anóddal.

Az HAJDU AQ 10F Felsős Elektromos Vízmelegítő Felső elhelyezésű és Alsó kifolyású zártrendszerű forróvíztároló alkalmas több vízelvételi hely melegvízellátására háztartásokban és intézményekben

-A kapott melegvíz egyaránt alkalmas tisztálkodási és étkezési célokra, amennyiben a felhasznált hidegvíz megfelelő minőségű volt.
-A belső tartályt körülvevő poliuretán hőszigetelés megakadályozza a víz gyors lehűlését, így hosszú időn keresztül melegvíz nyerhető a tárolóból.
-A belső tartály korrózió ellen védett acéllemezből készül. Az acéllemezt a speciális tűzzománc bevonat mellett egy aktív anód is védi a korrózió ellen.
-A hőmérséklet szabályozó a fűtést kikapcsolja, miután a tárolóban levő víz hőmérséklete elérte a beállított értéket és mindaddig kikapcsolva tartja míg a víz hőmérséklete kb. 3-4ºC-al a beállítási érték alá nem hűl.
-A gyártó 2 év teljeskörű garanciát vállal a termékre, továbbá a készülék fődarabjára, a zománcozott tartályra többlet garanciát, vagyis +5 évet vállal, de csak időben elvégzett-számlával igazolt- aktív anód felülvizsgálat esetén, melyet az erre jogosult szakszervizek végezhetnek, kizárólag a gyártó által ellenőrzött és forgalmazott aktív anód felhasználásával.Térfogat:10 L
Feszültség:50:230 V
Legnagyobb fűtőteljesítmény:2000 W
Felfűtési idő :18 perc
Biztosíték érték:10 A
Készenléti energiaveszteség:65 °C
hőmérsékleten:430 Wh/24h
Névleges üzemi nyomás:0,6 MPa
Biztonsági szelep legnagyobb nyitónyomása:0,7 MPa
Tartálybevonat:speciális tűzzománc
Egyéb védelem:aktív anódos korrózióvédelem
Legkisebb szükséges hálózati nyomás:0,01 MPa
Megengedett max. hálózati nyomás:0,6 MPa
Tömeg:9 kg


Vízmelegítő Aquastic 10F Felsős HAJDU

  • Gyártó: Hajdu
  • Cikkszám: 01046
  • Elérhetőség: Készleten
  • Várható szállítási díj: 4.200Ft
  • 47.300Ft

  • Nettó: 37.244Ft
Az árak ÁFA-val növelt bruttó végfelhasználói árak.

Címkék: hajdu, bojler,