Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A HDS Black Edition


Kiváló minőségű alkatrészek, Németországi tervezés és Ausztriai gyártás: így mutatható be AL-KO 15-93.1 HDS-A mint exkluzív Black Edition fűnyíró traktor. Az oldalkidobónak köszönhetően nincs szükség a fűgyűjtőkosár ürítésére, így aztán, még a nagyobb területeket is gyorsan meg lehet műveltetni vágási meneteben. A fűnyíró traktor nagy mozgékonysággal rendelkezik és így a legtöbb kertben kényelmesen használható. Számos tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a rendrakó, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű teszi multi funkcionálissá mind nyáron mind télen. Ha kedvező árú, minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban.
Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A Black Edition technikai adatai
Fűnyíró traktorunk a Black Edition termékvonalból a 93 cm-es vágószélességével tökéletesen alkalmas a nagy méretű kertek hatékony és gyors fűnyírására. Az AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition fűnyíró traktor egy 8,5 kW-os AL-KO Pro-450 motorral működik. A vágómagasság gyorsan és egyszerűen egy fogantyúval, 6 fokozatban , 30-80 mm-ig állítható. Az acéllemezből készült hosszú életű vágómű 2 kést tartalmaz és egyszerű fogantyúval lehet kiszedni. Ezáltal gyorsan tisztítható és gyorsan elvégezhető a kés szervizelése.
Az AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition fűnyíró traktor elejére télen egy hótoló lapot lehet rászerelni. Olyan tartozékokkal, mint a kerti henger a fűnyíró traktor további munkavégzést tesz lehetővé nyáron is. A 18 colos extra nagy gumiabroncsok minden felületen és minden terepen jó tapadást és gördülékeny haladást biztosítanak. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek.
Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A Black Edition vásárlása és alternatívák
Az AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition fűnyíró traktor az Ön kedvező árú partnere a nagy fűfelületek vágásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredmények: fedezze fel a fűnyírás szép oldalát. Ha Ön egy fűnyíró traktort keres fűgyűjtő kosárral, akkor Önnek az AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition típust ajánljuk.
Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával az AL-KO Black Editon fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.


-Nettó súly kg :203.0
Sebesség előremenetben max
-Kések száma: 2
-Vágásszélesség cm-ben : 93
-Hajtómű : Láb vezérelt hidrosztatika T2
-Teljesítmény kW-ban :8.5
-Oldalkidobás : igen
-Mulcsozás :igen
-Bruttó súly kg :266.0
-Hengerűrtartalom ccm-ben  :452.0
-Vágómagasság beállítás : Központi, 6 fokozatban
-Tartozékok a száll. csomagban : mulcskészlet
- Motorhengerek száma :1

AL-KO T15-93.1 HDS-A BLACK , 95cm, 8,5 KW. Hidró , Oldalkidobós Traktor

  • Gyártó: AL-KO
  • Cikkszám: 20132
  • Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten
  • Várható szállítási díj: 38.500Ft
  • 680.000Ft

  • Nettó: 535.433Ft
Az árak ÁFA-val növelt bruttó végfelhasználói árak.
A termék nem vásárolható meg online.
Személyes vásárlás az alábbi címen lehetséges:
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Zrínyi út 83.
Telefonszám: +3620/3433492
E-mail: